Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Motoros ruha teljes körű felkészítése a következő szezonra

Nálunk mindent megtalál egy helyen!

Nem kell többé izzadt, szakadt, kopott bőrruhában motoroznia! Egy új ruha árának töredékéért felújítjuk, kitisztítjuk, átfestjük, megjavítjuk, megvarrjuk, átalakítjuk, díszítjük, hímezzük, szagmentesítjük használt, kopott, szakadt, sérült, izzadt bőrruháját, amit ezek után még évekig használhat.

Ne halogassa motoros ruhája tisztítását, felújítását tavaszra! Ne hagyja az utolsó pillanatra a javíttatást! Kerülje el a tavaszi sorbanállást, és hozza el hozzánk motoros ruháját már most, hogy kifogástalan állapotban tehesse le, tavasszal használatra kész állapotban csak elő kelljen vennie! Ne maradjon le az első jóidőről!

A motoros ruházat egyet jelent az életérzéssel, szabadsággal, kötetlen, korlátok nélküli élettel, amit igazán csak a motorosok értenek és élnek meg. Ha Önnek is fontos kedvenc ruhadarabja, ne hagyja hogy meglátszódjanak rajta a kilóméterek nyomai! Javítás, tisztítás, alakítás? Nálunk a legjobb kezekben lesz!

Motoros ruha tisztítás, festés, szagmentesítés, felújítás:

Modern technológiával, eszközökkel, speciális gépekkel a motoros ruhák kívül-belül tisztíthatóak. A tisztítás során nem károsodik a bőr, kitisztul a bélés, eltűnnek a beivódott szagok, testnedvek, és a tisztítás utolsó lépéseként kap még egy plussz impregnálást a ruha, így a vízhatlansága sem romlik. Nem szükséges kiszedni a protektorokat sem, mivel az eljárás nem károsítja az anyagukat.

A tisztítás során nagy hatékonysággal távolítjuk el a bogarak, olaj, fékpor okozta, illetve minden egyéb szennyeződést, ami a motorozás során kerül a ruházatra. Amennyiben motoros ruhája már megkopott, vagy horzsolások érték a felületét, újra tudjuk színezni a szivárvány minden színében és ismét esztétikus külsővel indulhat útnak.

Motoros ruházat javítás, varrás:

A balaseteket szenvedett motoros ruháknál vállaljuk a protektorok, valamint a sérült elemek cseréjét az eredetihez hasonló minőségű marhabőrből. A motoros ruhák gyenge pontja a cipzár és a tépőzár, ami sűrűn meghibásodhat. Ilyen jellegű meghibásodás csak cserével orvosolható. Szerencsére nálunk minden szükséges méretű és tipusú cipzár megtalálható, így ezek cseréje sem jelent problémát!

Motoros ruházat alakítása, díszítése, dekorálása, hímzése:

A motoros ruházat nem csak védelmi, kényelmi funkciót tölt be, hanem a motoros életstílus szimbóluma is egyben. Amennyiben Önnek is fontos az egyedi megjelenés, attraktív külső, bízza ránk motoros ruhája díszítését!

Egyedi megoldást szeretne? Cipzár, fűző, hímzés nem akadály! Alakíttassa meglévő, bőrből készült motoros ruháját a legújabb divat, vagy egyedi elképzelései szerint! Forduljon hozzánk bizalommal! Teljes körű szakmai tapasztalattal várjuk megrendelését.

 

Legkeresettebb bőr és motoros ruházattal kapcsolatos szolgáltatásaink:

 • Tisztítás, felújítás, javítás
 • Méretre alakítás – szűkítés, bővítés kevlár cserével
 • Kabát, dzseki újja hosszítás, rövidítés
 • Nadrág alja hosszítás, rövidítés
 • Törzs bővítés, hosszítás idomok cseréjével
 • Béléscsere, sérült idomok cseréjével
 • Bélésjavítás festéssel
 • Motoros kesztyű javítása
 • Rátétek hímzése, készítése
 • Egyedi dekoráció, díszítés, hímzatt minták készítése
 • Cipzár-, tépőzárcsere – motoros csizmában is
 • Protektorok, sérült elemek cseréje
 • Motoros dzseki átalakítás – cipzár bevarrással, passzé toldással

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók