Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Koszorúslány ruha méretre készítés, összeöltöztetés

Koszorúslány ruha méretre készítés, az ünneplők összeöltöztetése. Koszorúslány ruha – gyűrűvivő ruha, fátyolvivő ruha, menyecskeruha készítés.

Koszorúslány ruha méretre készítés, összeöltöztetésAz esküvő az egyik legfontosabb társadalmi esemény, emberek élete változik, függ ettől a naptól, és egy ilyen fordulópontot az életünkben a tradícióknak megfelelően ünneplünk.

A kislányok legnagyobb álma, hogy egyszer majd ők is koszorúslányok lehessenek a menyasszony mellett. A menyasszony barátnői lázasan készülnek a nyoszolyólány szerepre, csattog a fodrászolló, és egyik-másikra még smink is kerül.

A koszorúslányok kísérik az ifjú párt az oltárhoz, és szinte mindenhova a szertartáson belül. Segédkeznek, hogy a szertartás gond nélkül menjen.

Van olyan leányka, aki az eljegyzési gyűrűket viszi, vannak leánykák, akik két oldalról a menyasszony fátylát viszik, hogy ne hulljon a porba, és van olyan, aki a menyasszonyi csokrot tartja.

Ennek megfelelően készítünk felnőtt hölgyek, és kislányok számára is gyűrűvivő ruhát, fátyolvivő ruhát, menyecskeruhát, és egyéb olyan alkalmi, vagy ünnepi ruhát, amelyet megálmodott, vagy fényképen látott.

A koszorúslány ruhák színben, és fazonban harmonizálnak, az öltözetek összképét egységesre alakítjuk.

De talán az előzőnél is fontosabb, hogy koszorúslány ruháink nem halványítják el a menyasszonyi ruha „fényét”, kivitelezésükben visszafogottabbak, kevésbé uszályosak.

Felnőtt, és gyermek koszorúslány ruhák méretre készítését vállaljuk, bármilyen koszorúslány ruhát is szeretne, szabóságunk elkészíti önnek.

A ruhák anyagát kiválaszthatja anyagkatalógusainkból, amelyben a legfinomabb kelméket is megtalálja. A ruhákat egymással összhangban készítjük el, az ünneplők összeöltöztetésével.

Koszorúslány ruháink a legújabb trendek szerint készülnek, egyedileg tervezett, kézműves igényességgel kivitelezett termékek, amelyek egyesítik a kifinomult eleganciát a minőséggel és a kényelemmel.

A koszorúslányok ifjú kísérői számára öltöny, szmoking, zsakett, ing méretre készítés, kölcsönzés. Harmonizáló kiegészítők: mandzsettagomb, díszgomb, nyakkendő, nyakkendőtű, mellény, díszzsebkendő.

Koszorúslány ruha – gyűrűvivő ruha, fátyolvivő ruha, menyecskeruha készítés.

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók