Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Gyermek alkalmi öltöny méretre készítés

Gyermek alkalmi öltöny – szmoking, zsakett, frakk méretre készítés.
Egyedi készítésű kisfiú, és kamasz alkalmi öltönyök kézműves igényességgel.

Gyermek alkalmi öltöny méretre készítésÖltönyvásárlás szempontjából a gyerekekre nagyjából ugyanaz igaz, mint a felnőttekre. Kevés gyermekre passzol a konfekcióméret, többnyire egy kicsit mindenkin igazítani kell a széria öltönyt, sok esetben azonban már az igazítás sem segít, ilyenkor az öltöny méretre készítés a megoldás.

Divatszabóságunk ajánlata:
Egyedi, kézműves igényességgel kivitelezett kisgyermek-, óvodás-, kisiskolás-, serdülő és bakfis öltözetek ünnepi-, és speciális alkalomra, formális megjelenéshez. Legyen az alkalom egy esküvő, keresztelő, vagy más családi esemény, kicsinyét az ünnep rangjához méltóan felöltöztetjük!

Nincs kivétel, mindent el tudunk készíteni, ami nagyban is létezik! Kisgyermek öltöny, gyerekszmoking, zsakett, vagy frakk cilinderrel, sétapálcával, glaszékesztyűvel, redingot, ill. bármilyen tradicionális társasági ruha elkészíthető számukra, és óriási látvány, ahogy feszítenek bennük!

Hagyományőrző ruházatot is készítünk gyermekek számára, zsinóros ruházatot, gyerek Bocskai öltönyt, kis huszár egyenruhát, és egyéb zsinóros korabeli magyar ruházatot a tradíciókat kedvelők számára.

Amennyiben nálunk készített öltözékét kinőtte gyermeke, hozza vissza és a következő rendelésnél beszámítjuk, vagy a Ruhaklinika igény szerint átalakítja.

Ha tehát egyedi öltönyben, esetleg egy elegáns szmokingban, vagy frakkban szeretné gyermekét látni, jöjjenek el, biztosan nem fognak csalódni! Várjuk szeretettel Önt, és a kis trónkövetelőt is!

Gyermek alkalmi öltöny – szmoking, zsakett, frakk méretre készítés

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók