Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Golfruházat méretre készítése - golfnadrág, golfmellény

Golfruházat - golfnadrág, golfmellény, golfzakó méretre készítése.
Egyedi elképzelések megvalósítása – golfruházat varrás méretre – igényesen.

Golfruházat méretre készítése Szabóságunk alapvetően a tradicionális viseletek kedvelői számára készít sportöltözeteket, ez az az öltözet típus, amiben ritkább, hogy az illető a méretére találjon megfelelőt.
Szabóságunk erre való tekintettel minden korosztály számára vállalja golföltözet (sportzakó-, blézer-, golfnadrág-, mellény) méretre készítését, a legkiválóbb légáteresztő anyagokból, amelyekben szinte sosem izzad meg. Számos sportöltözet készítése, javítása terén nyertünk már tapasztalatokat, az extrém vízhatlan ruházattól a legmodernebb sí anorákokig, motoros bőrruházatot javítunk, protektort cserélünk, megfelelő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy elkészítsük Önnek kényelmes golf öltözetét.

Szalonunkban katalógusokból választhatja ki az Önnek tetsző sportruha-fazont, anyagkatalógusainkból kiválaszthatja ruházatának alapanyagát, melyek szinte mind kiváló olasz alapanyagok, és kellően szellőznek ahhoz, hogy esetleg erős napsütésben is jól érezze magát benne. Ha tehát golf öltözetet szeretne készíttetni, mert a méretében nem talált olyat, ami tetszett volna, jöjjön el hozzánk! 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók