Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Elegáns esküvői ruházat kiegészítők: nyakkendők, nyaksálak, nyakkendőtű, esküvői kitűző, mandzsettagomb

Az ünneplők öltözetének harmonizálása elegáns esküvői kiegészítőkkel.
Nyakkendők, nyaksálak, spanyol öv szett, esküvői kitűző, mandzsettagomb, stb.

Esküvői kiegészítők - mandzsetta gomb készletTegye különlegessé esküvői viseletét, legyen az öltözék díszeinek összhangja a családi összetartás szimbóluma a nagy napon! Ha már minden öltözet megvan, de fokozni szeretné a társaság eleganciáját, dobja fel a tervezett öltözeteket különleges esküvői kiegészítőkkel!
Szalonunkban ruházati kiegészítők széles választékából válogathat, amelyekkel emelhet megjelenésének színvonalán. Egy jól megválasztott nyakkendő, vagy spanyolöv szett, de akár egy szép mandzsettagomb is sokat dob ünnepi ruházatán.

Akácfa utcai szalonunkban, ahol alkalmi, esküvői öltözékét is szintén el tudjuk készíteni, exkluzív kiegészítők széles választékából is válogathat: Nyakkendők, nyaksálak, ingek, nyakkendőtűk, esküvői kitűző, nyaksálhoz tű, mandzsettagombok, díszgombok, díszzsebkendők, gombok, kalapok, cilinder, spanyolöv, és esküvői mellények széles választékban!

Fordítson figyelmet a részletekre is, fejezze ki ruházatában is a családi összetartozást azonos színű, vagy mintájú mandzsettagombokkal, nyakkendőtűvel a férfiaknak, hölgyeknek ehhez illeszkedő kitűzővel, sáltűvel.

Extra szolgáltatásunk a násznép összeöltöztetése, vagy öltözetének harmonizálása elegáns kiegészítőkkel. Amennyiben az alap elegancián túl megjelenésében egy kis extrára vágyódik, látogasson el öltönyszalonunkba, ahol exkluzív kiegészítők bőséges választékával várjuk!

Elegáns esküvői kiegészítők: nyakkendők, nyaksálak, esküvői kitűző, mandzsettagomb stb.

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók