Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Esküvői öltöny, szmoking, zsakett, alkalmi kosztüm méretre készítés, kölcsönzés

Esküvői öltöny, szmoking, zsakett, méretre készítés, kölcsönzés.
Elegáns alkalmi kosztüm, örömanya ruha, koszorúslányruha a nagy napra!

Esküvői öltöny, zsakett készítésBelvárosi divatszabóság exkluzív esküvői, és ünnepi öltözetek készítését vállalja méretre. Számtalan fazonból, és minőségi anyagokból alkalmi öltöny, kosztüm készítése az ön igénye szerint.
Öltöny, szmoking méretre készítés, méretre igazítás, kölcsönzés, tisztítás.

Belvárosi szalonunkban 80%-ig kész öltözetekből választhat, ha pedig nem találta meg, amit keresett, katalógusainkból is választhat fazont magának. Anyagkatalógusainkból öltönyének alapanyagát is kiválaszthatja, de öltönyének gombolási irányát, a mandzsetta, a zakó hajtóka, és gallér fazonját is meghatározhatja. Így valóban teljesen az Ön ízlésének megfelelő öltözetet készítjük el, pontosan az Ön méretére.

Házasulandók, és családtagjaik (örömszülők) számára szóló kedvezményünk: az esküvői öltöny, szmoking, kosztüm készítés árából április 30-ig 10-30% családi kedvezményt adunk kedves megrendelőinknek!

A kedvezmény esküvői öltöny, kosztüm, vőlegényöltöny, örömapa öltöny, örömanya kosztüm, gyermek öltöny méretre készíttetése, ill. vásárlása esetén vehető igénybe. A nagy alkalomra szalonunkban egyéb kiegészítők - ing, blúz, és mellények széles választéka is - megtalálható, melyeknek méretre készítését is vállaljuk.

Alkalmi ruházat kiegészítők: nyakkendők, csokornyakkendők, nyaksálak, övek, mandzsettagombok, spanyolöv szettek, nyakkendőtűk, de még lakkcipő, és cilinder is megtalálható belvárosi szalonunkban, ahol az elegancia az úr!

Különleges szolgáltatásunk a családi összeöltöztetés, az örömszülőktől a gyermekekig mindenki számára színben és anyagban harmonizáló ruházatot tervezünk. Szalonunkban alkalmi öltözetek, öltözetpárok megtekinthetők, illetve felpróbálhatók, amennyiben a kiállított mintadarabok méretben megfelelőek!

Kölcsönözhető ruhadarabok férfiaknak:
Alkalmi öltöny, szmoking, frakk (kiegészítőkkel), zsakett, redingot.
A kölcsönözni kívánt esküvői, alkalmi öltözéket igény szerint kisebb alakítással a méretére tudjuk igazítani.

Ruházati kiegészítők, amelyeket szalonunkban megtalál:
Mellény, nyaksál, nyakkendő, spanyolöv, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó, glaszékesztyű, cilinder, frakksál, díszmandzsetta.

Amennyiben igényesen kivitelezett, pontosan a méretére szabott alkalmi, esküvői öltözetet szeretne, jöjjön el hozzánk, és itt mindent megtalál ahhoz, hogy az alkalomhoz illő öltözetben jelenhessen meg.

Esküvői öltöny, szmoking, zsakett, méretre készítés, kölcsönzés.

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók